• Birthday.se
  • Familjebilder.se
  • Talogram.se
  • Presentakuten.se
Talogram.se
Meny
Logga in

Hej och välkommen till Talogram

Talogram hjälper dig att ta fram Talogram för olika gratulationstillfällen.
För att du ska få fram ditt Talogram behöver vår Talogram-generator inledningsvis information om:
- om det är en jobbrelaterad eller privat gratulation
- vilken typ av Talogram du vill skicka
- vem/vilka avsändaren/-arna är och till vem eller vilka som Talogrammet ska skickas
När du/ni har fixat detta, väljer du/ni sedan bland de listade egenskaper som kan passa in på mottagaren/-arna. När du sedan klickar på "Gå till resultat" så får du ett antal Talogram-teman att välja bland. När du bestämt dig tar du samtidigt ställning till köp av Talogrammet.
Därefter väntar nya frågor: Vad heter mottagaren/-arna, när personen är född (om det är ett Födelsedagstalogram), vad som utmärker personen och så vidare. Antalet frågor kan variera, och vill du inte skriva något så sätter du ett "X" i textrutan och redigerar den färdiga texten istället.
Varje tal innehåller också många varianter, vars olika delar enkelt kan förändras med ett musklick i fältet där det står ”nästa”.
Talogram-generatorn ger unika Talogram. Antalet varianter är så stort att sannolikheten att någon annan väljer exakt samma Talogram som du är en på miljonen.
I varje Talogram finner du också en indikation på hur lång tid det tar att läsa det - en tid som påverkas beroende på dina textval.
Och tänk på att du alltid kan redigera det framtagna Talogrammet själv. Du behåller det du gillar - och ändrar det du vill ändra.
På det sättet blir Talogram-generatorn ett effektivt redskap och en INSPIRATIONSKÄLLA för alla som vill skicka en mer personlig gratulation!
Lycka till!